Opperman grond-, weg- en waterbouw (gww) – tempo-team – Meppel

JobID = 37g0.07

Functieomschrijving Sjakie in de chocoladefabriekken je vast. Zo ga jij je ook voelen bij Lekkerland! Kan jij desnoepjes, chipjes of kauwgom in de lucht houden en bijspringen alsorderpicker? Top. Wat bieden wij jou Een baan voor langere tijdSalaris afhannkelijk van werkervaring Pauze in de kantine metheerlijke snacks! Fulltime werken tussen 07:00 en 18:00 uur Jouwpersoonlijke planner Maria! Leiding geven en meewerken! Wie ben jijNaast de ervaring die je hebt als meewerkend voorman/-vrouw is hetbelangrijk dat je meer in huis hebt. Verder: Je kunt goedcommuniceren naar je collega’s en je weet je te redden tijdens dedrukke momenten Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed Jehebt ervaring als leidinggevende Wat ga je doen Je bentverantwoordelijk voor de totale goederenstroom binnen de afdelingZoetwaren. Je geeft leiding aan +/- 15 orderpickers. Je zorgtdagelijkse voor de planning en bezetting en je let op de uitvoeringvan de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor een netjes enoverzichtelijk magazijn. Zelfstandig, netjes en punctueel werken isvoor jouw niks nieuws. Hierdoor kan jij het overzicht en deveiligheid goed bewaken. Je volgt de procedures die ze gebruikenbij Lekkerland zoals HACCP / HSSE / ISO / BRC. Verder houd jij jeals meewerkend voorman/-vrouw ook bezig met de administratie. Denkhierbij aan: personeelsplanning, urenverwerking en voorraadbeheer(balans). Tot slot draai jij ook mee in de productie alsorderpicker. Waar ga je werken Het werken bij Lekkerland betekentwerk waarin jij prestaties levert. Op de werkvloer heerst er eengroot en betrokken groepsgevoel wat het werken bij Lekkerlandprettig maakt. In de pauzes is het heerlijk vertoeven in de kantinemet allerlei lekkerheden zoals soep, salades, drankjes enyoghurtjes. Je bent nu aan het eind van de vacature en dat isnatuurlijk niet zomaar. Klik nu alleen nog op die knop en ik neemheel snel contact met je op om deze mooie vacature door te nemen.Heb je vragen? Bel mij op ! Liever een Whatsapp sturen? Doe dat danop mijn of stuur makkelijk een mail aan Tot snel! Uiteraard staatdeze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.Sollicitatieprocedure Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om jesollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig eenaccount aan. Via je ‘mijn Tempo-Team’ account log je gemakkelijk inen solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vindje in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en jepersoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan tevinden!

Lees meer…